Зареждане

Чимаев: Искам Перейра през януари, а Ковингтън през март

Чимаев: Искам Перейра през януари, а Ковингтън през март
Публикувано на: Ноември 20, 2022 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев иска да се бие за титлата в средна категория в следващата си битка.

Чеченската звезда на UFC е уверен в своите възможности. Хамзат вярва, че може да победи Алекс Перейра през януари, а през март да се бие с Колби Ковингтън. От UFC обаче набиват спирачките на Чимаев и искат той да се бие с Колби през март 2023 година.

Хамзат твърди, че първоначално Шон Шелби бил съгласен да го изправи срещу Перейра. След време Шон размислил и казал, че Чимаев ще се бие с Ковингтън. Хамзат е готов да се бие и ще чака новини от UFC.

„Преди си мислех, че ако Камару Усман победи, тогава ще се бия с него. Но той загуби. Мислех си с кого ще се бие Адесаня, ако спечели - останах само аз. И той също загуби. Сега Адесаня и Перейра искат реванш през март. 

Не знам какво ще направят UFC. Казах на Шон Шелби и Дейна Уайт, че съм готов да се бия с Перейра в Бразилия. Веднага след това, през март, щях да се върна в полусредна категория и да се бия с Ковингтън, ако той искаше. 

Когато го обсъдих с Шон Шелби, той каза: „Да, братко, ще го направим.“ Какво се случи след това, не знам, но той каза, че първо ще се бия с Ковингтън. Така че вероятно ще се бия с Ковингтън. 

Не ми пука какво Колби говори за мен. Знаете как се държи Колби, когато се бие с някого. Той не спира да говори. Така че не знам, ще видим.“, каза Чимаев в интервю за ESPN. 

Кой искате да е следващ за Чимаев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес