Зареждане

Четирима бойци получиха наказанията си от USADA

Четирима бойци получиха наказанията си от USADA
Публикувано на: Април 24, 2019 в 07:45 ч
Бойците на UFC, Sean O’Malley, Nicco Montaño, Augusto Mendes и Marvin Vettori получиха наказанията си от USADA. Четиримата получават по 6 месеца, след като преди известно време се провалиха на допинг тест. Всички са дали положителна проба за остарин в проби, които са взети докато те не са имали насрочени битки. Ето какво казаха от USADA по случая:Augusto Mendes даде положителна проба за остарин на 7-ми март 2018 година. Той получава 6 месеца наказание, което стартира от 20-ти март 2018 година.

Marvin Vettori даде положителна проба за остарин на 24-ти август 2018 година. Той получава 6 месеца наказание, което стартира от 24-ти август 2018 година. 

Sean O’Malley даде положителна проба за остарин на 5-ти септември и след това на 8-ми декември. Неговите проби бяха разгледани като две различни нарушение на антидопинговата политика и бяха в резултат на замърсени добавки. Той получава 6 месеца наказание, което стартира от 19-ти септември 2018 година.

Nicco Montano даде положителна проба за остарин на 25-ти октомври 2018 година. Тя получава шест месеца наказание, което започва от 25-ти ноември 2018 година.

От USADA са категорични, че всички тези бойци да се провалили на тест заради замърсени добавки.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес