Зареждане

Чел Сонен: Победителя от Хабиб срещу Тони е най-добрия в историята

Чел Сонен: Победителя от Хабиб срещу Тони е най-добрия в историята
Публикувано на: Декември 26, 2019 в 17:19 ч
Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън ще се срещнат в клетката на UFC 249, което ще се проведе през април в Бруклин. Това ще бъде 5-ти опит на UFC да би изправят един срещу друг. Двамата бойци трябваше да се бият 4 пъти, но контузии им попречиха да определят най-добрия в лека категория. Сега непобедения дагестанец е безспорен шампион с две защити на пояса, а Тони е безспорен претендент, който обезобразява своите опоненти.

Никога в историята на UFC не са изправяли двама бойци в серии от по 12 поредни победи и без съмнение срещата им е уникална. Дълги години феновете искат да гледат зрелището между тях, но това не се случваше. Сега всички се надяваме, че този път двамата ще са здрави и ще дадат най-доброто от себе си, за да зарадват феновете. Чел Сонен реши да поговори за битката между тях и ето какво сподели в интервю за RT Sport:


Трудно е да избираш срещу Хабиб. Аз клоня към Тони Фъргюсън, защото сме бивши съотборници. Наистина Тони има добри шансове в тази среща и според мен стават все по-добри с приближаването на битката. Когато си 28-0 в една категория, то тогава може да кажеш, че си най-добър в нея. 

Когато погледнеш в миналото бойците, които Хабиб е победил, то тогава ще разбереш, че това момче е чук. Това е така, но ние имаме Тони, който е различно животно. 

Той може да те атакува по гръб и не знаеш какво може да направи. Никога не бих отписал Тони Фъргюсън. Победителя в тази среща е най-добрия в историята. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес