Зареждане

Чеченците взимат колата на Емеляненко, ако пие алкохол

Чеченците взимат колата на Емеляненко, ако пие алкохол
Публикувано на: Февруари 13, 2020 в 00:00 ч
Александър Емеляненко се завърна при чеченците в боен клуб "Ахмат", където ще протече неговия тренировъчен лагер за предстоящата му среща. Той ще се бие срещу Магомед Исмаилов на ACA 107, което ще се проведе на 3-ти април в Москва. Емеляненко се връща там, където първи му подадоха ръка, след като излезе от затвора преди няколко години.

Александър обеща на Абузайд Висмурадов, който е президент на клуба, че няма да пие алкохол в следващата една година. Той е заложил своя скъпарски автомобил и ако близне алкохол, то тогава ще трябва да го предаде на чеченците. Миналия месец Емеляненко отново се озова зад решетките, след като се напи и създаде безредици в Анапа, Русия. Ето какво сподели Висмурадов в социалните мрежи, след като се срещна с Емеляненко:


Днес нашият приятел, ММА боецът Александър Емелианенко, пристигна в Грозни. В боен клуб "Ахмат" той ще се подготвя за следващия си двубой. По инициатива на Александър се обзаложихме и той ми обеща, че ще се откаже от алкохола за поне една година. В случай на нарушение на договора, той ще даде колата си.

 Всички знаем, че Александър е човек на думата си и сме сигурни, че ще спази това обещание. Ние се надяваме Емелианенко да се върне в предишната си форма, която постигна преди в нашия клуб. Надяваме се, че ще продължи да радва феновете с ярки изпълнения.


Тренировките на Емеляненко ще бъдат ръководени от Мурад Бичуев, който е главен треньор в бойния клуб "Ахмат". 38-годишния Емеляненко е с рекорд 28–7–1 в ММА и се намира в серия от 5 поредни победи с нокаут. Той не се е бил в клетката от август 2018 година, когато завърши наравно с Тони Джонсън на WFCA 50. В своята последна изява Емеляненко нокаутира Михаил Кокляев в битка по правилата на бокса, която се проведе в края на миналата година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес