Зареждане

Чеченците взели колата на Емеляненко, защото пие като прасе

Чеченците взели колата на Емеляненко, защото пие като прасе
Публикувано на: Декември 3, 2021 в 15:00 ч
Дагестанската ММА звезда Артур Гусейнов не спести критики по адрес на своя колега Алексаднър Емеляненко. В последните няколко дни двамата се критикуват през медиите в Русия. Емеляненко нарече Гусейнов "дагестанска свиня", което явно е разгневило Артур.

В едно от последните си интервюта за руските медии Гусейнов реши да върне обидите на Емеляненко. Артур реши да разкаже каква беше причината чеченците да вземат колата на Емеляненко миналата година.

Алексаднър беше обещал на Рамзан Кадиров, че няма да пие алкохол 1 година. Той обаче не спазил обещанието и Кадиров си взе колата, която му беше подарил. Ето какво още каза по темата Гусейнов:

Емеляненко каза, че няма да пие 1 година, но какво направи ? Напил се като прасе и му взеха колата. Това беше правилна постъпка. Те го спонсорираха, организираха всичко. Емеляненко опитва да си отваря устата за някои хора от тази лига. Как може да говори, след като го хранеха ? 

Рамзан Кадиров направи много неща за него. Платени са му такси, дадени са пари за подготовка, както и подарък кола. Защо беше пребит Александър в Грозни ? Причината е, че беше пиян. Дойде на тренировка и дъхът му замириса. 

Пуснаха го да се бие срещу майстор на спорта. Момчето е кораво и видяхме какво му стори. Преби го като боксова круша. Това беше урок за него. Има много неща, но не искам да разказвам всичко, за да не му падам на нивото.

Ето я последната битка на Емеляненко, в която загуби от Сантос:Ето и каква беше формата на Емеляненко след запоя миналата година:0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес