Зареждане

Чеъл Сонен се призна за невинен в обвиненията за побой

Чеъл Сонен се призна за невинен в обвиненията за побой
Публикувано на: Юни 8, 2023 в 09:57 ч
Анализаторът на MMA и бивша звезда на UFC Чеъл Сонен се призна за невинен в продължаващата си съдебна битка.

Делото произтича от инцидент, който се случи преди повече от година в хотел в Лас Вегас. Сега вече има и насрочена дата за съдебен процес. Според съдебните документи предварителното изслушване и датата на процеса са били насрочени, след като дискусиите по въпроса не са постигнали споразумение.

Сонен се пледира за невинен, а делото е насрочено за 9.30 часа в Лас Вегас на 9 август. Чеъл е обвинен в нападение на множество лица в хотел Four Seasons в Лас Вегас на 18 декември 2021 година. Джули и Кристофър Стелпфлуг са двойка, която първоначално беше свързана с наказателното производство.

Двойката твърди, че Сонен е набил и двамата. Сонен поставил Кристофър в захват за събмишън, след като избил питие от ръката му, докато минавали по коридора на хотела. Двойката твърди още, че след това Сонен е нападнал охранители, които са се опитали да се намесят.

Друго лице, замесено в инцидента, твърди, че е било нападнато от Сонен без провокация. Той е завел дело и твърди, че ветеранът от ММА го е ударил с юмрук по време на непредизвикана атака, докато лицето е работело като поддръжка в хотела.

Сонен не е говорил публично за обвиненията срещу него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес