Зареждане

Чеъл Сонен: Джон Джоунс ще се бие с Павлович през август

Чеъл Сонен: Джон Джоунс ще се бие с Павлович през август
Публикувано на: Май 26, 2023 в 01:00 ч
Франсис Нгану вече не е част от UFC, но друг свиреп нокаутьор изгря и успя да го замести. Сергей Павлович записа серия от победи с тежък нокаут и се превърна в претендент за златото. През март той беше резерва на битката за титлата между Джон Джоунс и Сирил Ган.

Услугите на Палович не бяха нужни, но посланието беше категорично. Сергей ще се бие за титлата в съвсем близко бъдеще. Изглеждаше, че дуелът между руснака и шампиона Джон Джоунс вече не може да бъде избегнат. Но хитрият американец реши да избере друг съперник в лицето на Стипе Миочич.

Тази идея веднага беше подкрепена от Дейна Уайт. Говореше се, че Миочич и Джоунс ще се бият през юли, като и двамата бяха съгласни. Нещата се провалиха и започна да се говори за битка през ноември в Ню Йорк. Сега има информация, че през 2023 г. няма да видим битката на двамата легендарни бойци.

Шефовете на UFC не са доволни от тази ситуация. Двукратният претендент за титлата на UFC, а сега коментатор и анализатор Чеъл Сонен разкри интересен обрат около бъдещата битка на Джоунс.

„Чувам упорити слухове, че Стипе Миочич и Джон Джоунс няма да се съгласят за битка. Двубой между Сергей Павлович и Джон Джоунс ще се състои през август. Слуховете са достатъчно солидни, за да кажа, че работят по въпроса. 

Не знам на какъв етап са преговорите, но има планове.”, сподели Сонен.

Поведението на Миочич наистина повдига големи въпроси. Миочич мълчи в социалните мрежи, не говори в медиите. Предстои да видим какво ще стане.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес