Зареждане

Чатри Ситйодтонг: Малихин може да смаже Франсис Нгану

Чатри Ситйодтонг: Малихин може да смаже Франсис Нгану
Публикувано на: Март 4, 2024 в 09:00 ч
Анатолий Малихин е боец от тежка категория, който преди няколко дни стана шампион в 3-та различна категория нa ONE Championship. 

Малихин подписа с ONE през 2021 г., когато остана без битки по време на пандемията. Той се занимава със свободна борба от пети клас, след което практикува граплинг и ММА. Анатолий се би в руските лиги, където събра осем победи и замина да завладее Азия. Само 6 битки му трябваха, за да спечели титли в тежка, полутежка и средна категория.

Той направи нещо, което никой преди него не успя да постигне. Сега Малихин е един от основните активи на ONE, въпреки че не може да се нарече световна звезда. Анатолий се откроява, защото е с рекорд 14-0 в ММА и няма нито едно съдийско решение. Главата на ONE Чатри Ситйодтонг е повече от впечатлен от своята звезда.

Ситйодтонг вярва, че Анатолий може да бие Франсис Нгану.

„Малихин е най-добрият в тежка категория на планетата. Изхвърлете маркетинга на различните промоции и тяхното популяризиране. Анатолий е 14-0. Всичко е с приключване. Елитен състезател със сериозно борческо минало, той беше в националния отбор. И той също има нокаутираща сила.

 Ако свали Франсис Нгану, ще го смаже. Той е елитен боец с нокаутираща сила. Малихин може да се бие с всеки. Искаме да му намерим опоненти, да поканим най-добрите в тежка категория. Той се е бил в три дивизии. Малихин е супермен със сърце на шампион.", каза Ситйодтонг.

Кой би победил в битка между Малихин и Нгану ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес