Зареждане

Чарлз Оливейра няма да е готов за Ислам Махачев на UFC 294

Чарлз Оливейра няма да е готов за Ислам Махачев на UFC 294
Публикувано на: Юли 10, 2023 в 15:00 ч
Чарлз Оливейра иска още един шанс за титлата в лека категория.

За съжаление бразилеца няма да е готов да се изправи срещу действащия шампион Ислам Махачев в UFC 294, което е насрочено за октомври в Абу Даби. След впечатляващата победа над Бенейл Дариуш през май, всички признаци сочеха, че Оливейра ще се бие с Махачев отново в ОАЕ.

Сега обаче бразилецът разкри, че октомври ще бъде твърде рано, за да резервира следващата си битка. Вместо това Оливейра се надява да се изправи срещу Махачев по-късно през годината, въпреки че това изглежда малко вероятно.

Дагестанският боец почти сигурно ще оглави завръщането на UFC в Абу Даби. Ако Оливейра е аут, тогава остава неясно кой ще е опонент за Махачев.

"Ще бъда честен с вас, все още нямаме нищо. Те все още чакат, но честно казано, октомври е твърде рано за мен. Твърде рано е, особено ако битката ще е в Абу Даби. 

Наистина ще бъда готов през ноември/декември, но октомври е твърде рано. Все още нямаме нищо от страна на UFC. Аз съм служител на UFC, така че просто трябва да изчакам. За мен това е без значение. 

Просто чакам, за да видим какво ще направят. Искам отново да бъда шампион и отново ще бъда шампион.", каза Оливейра пред TSN за следващата си битка. 

Кой ще бъде следващ за Махачев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес