Зареждане

Чарлз Оливейра: Махачев се държи арогантно, но ще плаче

Чарлз Оливейра: Махачев се държи арогантно, но ще плаче
Публикувано на: Август 8, 2022 в 07:00 ч
Боец номер 1 в лека категория на UFC Чарлз Оливейра (33-8) смята, че отборът на Ислам Махачев (22-1) са арогантни. Той обещава да лети до Абу Даби и да запази шампионския пояс. Битката за вакантната титла между Оливейра и Махачев ще оглави UFC 280, което ще се проведе през октомври в Абу Даби.

Оливейра е аутсайдер в срещата, въпреки че е бивш шампион. Има много хора, които не показват нужното уважение към бразилеца. Чарлз припомни, че е преборил проблеми със здравето си и се закани на дагестанеца.

„Екипът на Махачев се държи арогантно. Това ще ги унищожи. Никой няма да ме удари по-силно от живота. Преодолях сърцето си и лекарят каза, че заради ревматизма на ставите никога повече няма да мога да се състезавам. 

Отивам в къщата ти, приятелю. Ще вляза в историята, ще запазя наследството си като шампион на UFC. Много говориш. По-добре внимавай какво говориш или ще плачеш по-късно.”, каза бразилецът в подкаста на MMA Hoje. 

Чарлз е рекордьор по победи със събмишън и приключване в UFC. На 7-годишна възраст Оливейра започва да се чувства зле, има редовни болки в тялото и има проблеми с ходенето, а понякога не може да движи краката си. 

Той е диагностициран с ревматична треска и сърдечен шум, който сериозно засяга глезена му. а медикът казал на семейството си, че може да стане парализиран. Чарлз често е прикован на легло, но въпреки всички предизвикателства и болестите, родителите му настояват да участва в спортни програми. 

Две години по-късно Оливейра започнал да се възстановява. Ще успее ли Чарлз да победи Махачев ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес