Зареждане

Charles Oliveira нокаутира Nik Lentz във втория рунд

Charles Oliveira нокаутира Nik Lentz във втория рунд
Публикувано на: Май 19, 2019 в 04:16 ч
Charles Oliveira и Nik Lentz споделиха клетката за трети път на събитието в Ню Йорк. Първите две битки Oliveira успя да спечели, но една от победите беше отменена, защото той вкара непозволен удар с коляно на Lentz. Този път нещата не бяха различни и Oliveira отново успя да доминира от самото начало на срещата. Charles е рекордьор по победи със съмишън в UFC и в първия рунд опита няколко пъти да събмитне своя опонент, който успяваше да се измъкне. В първия рунд освен опитите за събмишън Oliveira вкара и сериозни попадения на Lentz и му отвори аркада над веждата.

Преди началото на втория рунд Lentz трябваше да бъде прегледан от лекар. Charles отново опита да събмитне Nik, който оцеля, но изяде непозволен ритник докато беше на земята и битката трябваше да бъде прекъсната за кратко, за да може рефера да предупреди Oliveira, че следващия път ще отнеме точки.

Срещата беше подновена и Lentz вкара ритник на Oliveira, а бразилеца го хвана и му вкара силен десен прав, който прати Lentz в нокдаун, а след това бразилеца го засипа с удари и това беше край на срещата. С тази победа Oliveira навлиза в серия от 5 поредни победи и това е първи нокаут за него в UFC. В интервюто след срещата бразилеца призова хората от UFC да му дават по-сериозни опоненти от топа.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес