Зареждане

Charles Oliveira: Искам да се бия в Уруграй срещу топ боец

Charles Oliveira: Искам да се бия в Уруграй срещу топ боец
Публикувано на: Май 25, 2019 в 08:38 ч
Charles Oliveira никога не е изглеждал по-добре в изявите си в клетката и вярва, че вече му е време за влизане в топа на категорията. В последната си битка той успя да нокаутира Nik Lentz и се изстреля с 4 места в ранглистата, като в момента е на 11-тото място в лека категория. Charles е рекордьор по победи със събмишън в UFC и има цели 13 такива. Той е в серия от 5 поредни победи и иска да се върне в клетката на събитието в Уругвай, но срещу топ боец:



Двамата с Lentz се бихме преди доста години. И двамата сме се подобрили доста в играта си, но мисля, че аз съм този, който е подобрил повече. Успях да си свърша работата и сега мисля, че заслужавам боец от топ 10. Няма да казвам имена, а искам само да е от топ 10 на лека категория. 

Това е, което искам и ще уведомя UFC. Искам да се бия на събитието в Уругвай, което ще се проведе през август. Ще бъде страхотно, ако мога да се бия срещу топ боец на това събитие. Искам да приключа годината в Сао Пауло и да съм се бил 4 пъти за 2019 година. Ще бъде добре, ако го постигна. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес