Зареждане

Чандлър за Макгрегър: Не мога да загубя от този

Чандлър за Макгрегър: Не мога да загубя от този
Публикувано на: Май 28, 2024 в 02:00 ч
Веднага след като Конър Макгрегър надъха феновете си, че очаква с нетърпение завръщането си и как ще смаже Майкъл Чандлър, той беше забелязан в нощен клуб, където наистина се раздаваше.

Партито се ръководи от самия Конър Макгрегър и веселбата вече е в разгара си. Видеото се разпространи в социалните мрежи и бързо стана хит. Възникнаха логични въпроси. Изобщо правилно ли е Макгрегър се забавлява така месец преди двубоя ? Той изобщо приема ли мача на сериозно ? И можем ли изобщо да го съдим, ако е решил, че иска да се забавлява ?

Въпреки че няма да дадем отговор на нито един от тези въпроси, можем само да кажем, че всеки от нас е свободен човек. Конър през последните години живееше предимно кралски живот. Все пак той пиеше алкохол месец преди дуела с Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018 г. и не обвиняваше алкохола за последвалата си загуба.

Сега Конър отново се забавлява, а Чандлър тренира усилено за битката. Майкъл е видял празненствата на Макгрегър и вярва, че няма как да загуби от него:

„Конър сега се забавлява, но аз ще се забавлявам в клетката. Не искам да чувам извинения. Не мога да загубя от мръсник, който спи в кадифени чаршафи и танцува в дискотеки. Не, наистина не мога.“, написа Чандлър.

Дайте прогноза за битката в коментарите.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес