Зареждане

Чък Лидел към Кейн Веласкес: Обичаме те!

Чък Лидел към Кейн Веласкес: Обичаме те!
Публикувано на: Май 31, 2022 в 15:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Чък Лидел е поредната звезда, която показва подкрепа към Кейн Веласкес. По-рано тази година бившият шампион на UFC в тежка категория беше арестуван по обвинение за опит за убийство.

Веласкес е преследвал мъж по магистралата и е стрелял по автомобила му няколко пъти. Оказа се, че въпросният мъж, Хари Гуларте е педофил, който блудствал с 4-годишния син на Веласкес. Това се е случвало в частна детска градина, която е собственост на майката на педофила.

За съжаление Веласкес пропуска целта, но уцелва доведения баща на Гуларте. В резултат на това Веласкес е арестуван за опит за убийство, както и за редица други обвинения. През месеците след инцидента на Веласкес няколко пъти беше отказвана гаранция.

Съдията по делото заяви още, че бившият боец има явно пренебрежение към човешкия живот. От друга страна Гуларте беше пуснат под домашен арест. В интервю за TMZ Лидел подкрепи Веласкес и се разгневи на съдебната система:

"Да, смешно е това, че можеш лесно да се измъкнеш. Пускат много луди хора, но имат проблем с Веласкес. Не знам, не го разбирам. 

В тази ситуация, разбирам. Бъдете силни. Ние сме тук за теб, Кейн Веласкес. Обичаме те. 

Не разбирам, човече, трябва да му дадат гаранция. Трябва да му позволят да види семейството си, нали знаете ?"

Трябва ли да пуснат Веласкес ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес