Зареждане

Chael Sonnen: UFC обмислят битка между Stipe Miocic и Jon Jones

Chael Sonnen: UFC обмислят битка между Stipe Miocic и Jon Jones
Публикувано на: Март 25, 2019 в 08:02 ч
Chael Sonnen и известният Ariel Helwani са доста близки приятели и дори имат общо шоу. Наскоро Sonnen сподели, че Helwani е чул слухове, според които от UFC ни гласят битка в тежка категория между Stipe Miocic и Jon Jones. В момента Daniel Cormier чака битка с Brock Lesnar, който задръства категорията и явно от UFC искат двама потенциални опоненти на DC да се сбият и да излъчат един опонент, който да се бие срещу Cormier за титлата. Това е често срещан похват от UFC и когато има повече от 1 опонент, който заслужава мач за титлата, то от UFC ги изправят един срещу друг, за да им е по-лесно и явно този път пак ще го използват:



Когато Ariel ви каже, че е чул слухове, то не трябва да се съмнявате, защото той знае. Ariel е сериозен журналист, а не спекулант. Сега ще ви кажа последните слухове, които той е чул. Jon Jones ще се бие в тежка категория. Вие веднага ще си помислите, че ще е срещу DC или Brock Lesnar. 

Jon Jones ще се бие срещу Stipe Miocic. Това не е ли интересно ? Stipe е неактивен толкова време и сега е съгласен да се бие срещу  Jon Jones? Това е с цел да се излъчи един опонент на  Daniel Cormier, защото хората ще искат да видят победителя от тази битка срещу DC.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес