Зареждане

Chael Sonnen: Anderson Silva все още е опасен боец

Chael Sonnen: Anderson Silva все още е опасен боец
Публикувано на: Декември 5, 2018 в 00:01 ч
Легендарния шампион на UFC, Anderson Silva се изправя срещу опасния претендент Israel Adesanya през февруари в Австралия. Доста хора считат битката, за много опасна, защото Adesanya е млад, непобеден и гладен, а Silva вече е на 43 години. Chael Sonnen обаче не е сред тях и изобщо не отписва Silva, защото според него "The Spider" все още е опасен:



Това е много интересна битка, защото Adesanya прилича много на Silva и доста хора говорят, че Anderson вече е стар, но аз мога да кажа, че той беше опасен преди и това няма да се промени и сега. Israel е малко по-бърз от Anderson и скоростта е нещо, което идва с опита и годините. Не знам, дали Silva ще покаже скорост в битката. Anderson е завършен боец и може да се бие навсякъде. Той има страхотни умения по кикбокс, муай тай и има черен колан в бразилското джиу-джитсу. 

Той беше шампион дълги години и никой не успяваше да го докосне. Това показваше на всички, че той е много напред в тази игра. Той беше напред в играта преди 10 години и сега това не се е променило. Мисля, че в тази битка Anderson, ще се зарадва, защото най-накрая му дават опонент с който ще стоят в стойка и ще се надиграват.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес