Зареждане

Cat Zingano разкри датата на своето завръщане

Cat Zingano разкри датата на своето завръщане
Публикувано на: Март 20, 2018 в 09:38 ч

Бившата претендентка за титлата Cat Zingano изглежда е готова да се завърне обратно в Октагона.

След почти двугодишна почивка, тя отново се впусна в битка.

Както видяхме в UFC 222, което се проведе на 3-ти март, Cat излезе срещу Ketlen Vieira, от която обаче претърпя загуба чрез съдийско решение.

Това беше и третата ѝ поредна загуба, което означава, че последно победа отбеляза преди 3 години, срещу настоящата шампионка в категория петел Amanda Nunes в UFC 178.

Въпреки неприятната серия, тя все пак не е загубила кураж и мисли да се бие отново.

"Забавлявах се, беше приятно. По време на кантара, че и през седмицата на битката всичко си беше намясто и се чувствах силна и уверена. Липсваха ми всичко това. А щом ми е липсвало, значи има смисъл за мен."

"Изминах през толкова много, за да бъда тук и да продължавам с тренировките. Кампът премина перфектно, с няколко катастрофални момента, но така е в живота. Вълнуващо беше да стигна до тук."

Трябва да се отбележи, че контузиите играят сериозна роля стане ли дума за активността на състезателката - тя се би веднъж през 2015 г., 2016 г. и тази година.

Тя вече си е намислила дата за следващата си битка - Cat възнамерява да се включи в предстоящото събитие в Чили, което ще се проведе на 19-ти май.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.


"През последните дни се допитвах за мнения и възможности за събитието на 19-ти май. Знам, че е далеч, но ще времето му ще дойде съвсем скоро. Не искам да губя инерция и ми се ще да разбера, кой би се изправил срещу мен. Звучи ми като добра идея, но за момента нямам потвърждение."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес