Зареждане

Carla Esparza: Tatiana Suarez e женската версия на Khabib

Carla Esparza: Tatiana Suarez e женската версия на Khabib
Публикувано на: Септември 7, 2018 в 22:43 ч
Бившата шампионка в категория сламка на UFC, Carla Esparza се завръща в клетката утре в главната битка на прелимите срещу непобедената Tatiana Suarez. Esparza набиваше инерция и беше в серия от 2 поредни победи, но загуби битката си срещу Claudia Gadelha с раздвоено решение през юни.

Тя не беше съгласна със загубата и настояваше за реванш, но от UFC решиха да я изправят срещу Tatiana Suarez, която е с рекорд 6-0 в ММА и се представя доста добре. Esparza обаче няма да се страхува от женската версия на Khabib и е готова за победа:


Тя е добър боец, който до момента успява да доминира над всички. Знам, че тя е млада,  гладна за успехи и търси пътя си към върха. Тя се издига прекалено бързо и моята работа е да спра това издигане. Не ме интересува дали си млада, стара, черна, бяла или дори извънземна, защото ако се опиташ да ми вземеш мястото няма да го позволя.

Определено мисля, че ще спечеля от тази битка. Хората не я познават много добре, но доста се шуми, че била добра. Всички вече я наричат женската версия на Khabib Nurmagomedov. Хората не я познават, но осъзнават, че има доста реклама за нея като боец. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес