Зареждане

Carla Esparza едвам оцеля, но победи Alexa Grasso

Carla Esparza едвам оцеля, но победи Alexa Grasso
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 04:56 ч
Качил: DoloR
Бившата шампионка в категория сламка Carla Esparza сподели клетката с Alexa Grasso в подглавната битка на събитието в Мексико, което се проведе по-рано днес. Двете си спретнаха здрава битка, която продължи всичките 15 минути и стигна до решение. В началото на битката двете започнаха с размняна на удари и след нея Grasso вкара ляво кроше и двоен джаб. Esparza от своя страна вкарва удар в тялото и след него десен удар. Esparza продължава да напредва с ритник и кобминация от удари.

Размяна в центъра на клетката и ритник от страна на Esparza. Grasso вкарва десен, а Carla успява да я събори на земята. Grasso успява да се изправи и опитва ритник в главата, но пропуска. Десен от страна на Esparza, която отново търси събаряне и двете влизат в клинч. Esparza отново пренася битката на земя и вкарва силен десен в края на рунда.

Във втория рунд Grasso вкарва удари на Esparza, а след тях и ъперкът, но това има своята цена и Esparza я събаря на земята. Grasso опитва да я събмитне, но не успява. Grasso опитва да се изправи, но си дава гърба и двете продължават да се надиграват за по-добрата позиция на земята. Esparza вкарва комбинация от удари и оувърхенд. Esparza с нов опит за събаряне и битката отново е на земята. Grasso опитва събмишън и край на рунда.

В третия рунд Grasso започва със силен десен и джаб. Esparza връща десен, но получава силно ляво кроше, което успява да я нарани. Grasso се хвърля в пореследване на нокаут и вкарва сериозни попадения. Esparza опитва да се измъкне и пробва събаряния, които са без успех. Силен десен от Grasso и Esparza пак е наранена. Нов опит за събаряне oт Carla и битката отива на земята.

Grasso прилага armbar, който изглежда сериозно заключен, но въпреки това Esparza успява да оцелее. Grasso опитва събмишън, но не успява и вкарва лакти в главата на Esparza. Двете се изправят в края на рунда и Grasso вкарва силни удари, с които успява да разклати Esparza, но няма време, за да я довърши. Битката между двете стига до решение, което е в полза на бившата шампионка Esparza - (28-28, 29-28, 29-28). С тази победа бившата шампионка навлиза в серия от 2 поредни победи.

 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес