Зареждане

Cain Velasquez призна, че Ngannou го приспал

Cain Velasquez призна, че Ngannou го приспал
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Cain Velasquez направи дългоочаквано завръщане в ММА в началото на годината в Аризона, където се изправи срещу опасният нокаутьор Francis Ngannou. Феновете очакваха доминация от Cain, но битката между двамата продължи само 26 секунди, които бяха достатъчни на камерунеца да вкара тежките си удари и да се справи с бившия шампион.

Имаше доста коментари за битката им и дълго време Velasquez твърдеше, че загубил заради контузията в коляното, а не заради тежките попадения на "The Predator". Velasquez тръгна за събаряне, но беше посрещнат от удар, след който падна лошо на коляното си и Ngannou го довърши с удари. Това беше разочароващо завръщане, защото феновете чакаха 3 години за битка, която приключва за секунди.

Сега Cain сериозно започна да се занимава с кеч, което стана неговата нова любов и той сложи битките в ММА на заден план. В интервю бившия шампион в тежка категория реши да поговори отново за битката си с мощния камерунец и сподели, че е заспал след неговия удар, но болката в коляното го събудила:


Влязох за събаряне и той ми вкара удар, а след този удар загубих съзнание. По това време не го знаех, но аз бях аут. Бях на крака, но в безсъзнание и болката в коляното ме събуди когато падах. Трябваше да гледам записите и да видя къде точно ме удари. 

Последното нещо, което помнех беше как го държах за крака и опитвах да го съборя. Това е последното, което помня. Тогава си казах, че ще успея да го сваля на земята. Ngannou обаче ми вкара този удар и след него не помня нищо. Събуди ме болката от коляното.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес