Зареждане

Cain Velasquez: Не съм приключил с UFC

Cain Velasquez: Не съм приключил с UFC
Публикувано на: Септември 11, 2019 в 11:34 ч
Качил: DoloR
Cain Velasquez се влюби в кеча, но това няма да му попречи на кариерата в ММА. В началото на миналия месец бившия шампион в тежка категория на UFC дебютира на Lucha Libre AAA’s TripleMania, където успя да спечели победата за своя отбор с kimura над Texano. Velasquez отсъстваше от клетката цели 3 години и феновете изгаряха от желание да го гледат.

За съжаление неговото голямо завръщане продължи само 26 секунди, които бяха достатъчни на Ngannou да го нокаутира през февруари в Аризона. Тогава шампиона отдаде загубата на контузия в коляното. Сега той отново ще се бие в кеча по-късно този месец в Ню Йорк и в интервю сподели, че не е приключил с MMA, защото все още има договор за 3 битки с UFC:


Да, ще се бия отново. Искам да се бия, но също така харесвам и кеча. Мисля, че ще е възможно да правя и двете. Смятам, че съм добър и в двете и ще видим какво ще стане. Искам да участвам и в други кеч организации. 
Водим преговори с WWE и AEW. 

Искам да поговорим още малко с тях. Мисля, че AEW правят много добри неща. Все още имам договор за 3 битки с UFC и искам да се бия в клетката. Искам да стана възможно най-добър в кеча и да продължа да надграждам там. 

Планирам завръщане в ММА, но към момента имам още битки в кеча. Ще се бия в UFC в най-смислената битка за мен и срещу опонент, който е най-голяма заплаха. Изискват се добри опонент, за да станеш по-добър. Ще се бия, но когато му дойде времето. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес