Зареждане

Cain Velasquez: Малцина могат да се похвалят с успехи като моите

Cain Velasquez: Малцина могат да се похвалят с успехи като моите
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 06:00 ч
Cain Velasquez реши да пусне изявление в социалните мрежи няколко дни, след като стана ясно, че е подписал с WWE и приключва кариерата си в ММА. Бившият шампион в тежка категория ще направи реванш с Brock Lesnar, но този път на ринга в кеча. Двамата ще се срещнат в края на месеца в Саудитска Арабия и Lesnar ще може да отмъсти на Velasquez, който го нокаутира преди 9 години и му отне титлата при тежките в ММА.

Cain приключи кариерата си със статистика 14-3 в ММА и със загуба в последната си битка за 26 секунди от Francis Ngannou. Той вече е на 37 години и изцяло ще се фокусира върху кеча. Ето как коментира той своето оттегляне от ММА и присъединяването към WWE:


Искам да благодаря на UFC, моето семейство и феновете за изминалите 11 години. Благодаря на моите съотборници, треньори и агенти. Благословен съм, че имах такава кариера и правех нещо, което обичам. Още от годините ми в колежа знаех, че искам да стана боец и веднага след завършването се захванах с битки и целта ми беше да стана шампион в тежка категория на UFC. 

Mного малко хора в този свят могат да се похвалят с успехи като моите. Завинаги ще съм благодарен за възможностите и позициите, които получавах в UFC. Tова е моето официално оттегляне от ММА. Време е за следващaта глава. 

Искам да призная, че сега ям, спя и дишам с кеча. Договора с WWE е подписан и съм на път да стана универсален шампион. Благодаря на WWE, които ме приеха с отворени обятия. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес