Зареждане

Брутален Макс Холоуей смаза от бой сърцат Кейтър

Брутален Макс Холоуей смаза от бой сърцат Кейтър
Публикувано на: Януари 17, 2021 в 00:52 ч
Бившият шампион в категория перо Макс Холоуей показа едно от най-добрите представяния в кариерата си. 29-годишния хаваец оглави UFC on ABC 1, което се проведе преди малко в Абу Даби на остров Яс. Негов съперник беше Калвин Кейтър.

Битката им продължи всичките 5 рунда и стигна до решение, което беше повече от доминантно в полза на Холоуей - (50-43, 50-43, 50-42). Макс успя да доминира през цялото време и не даде никакви шансове на своя съперник. Бившия шампион беше бърз като светкавица и не спираше да пресира и да вкарва тежки удари на Кейтър.

Холоуей доминираше във всеки рунд и на няколко пъти рефера спокойно можеше да спре битката. Макс успя да счупи носа на Кейтър, който показа огромно сърце и продължи да се бие, въпреки че едвам си стоеше на краката. Макс вкара в пъти повече удари от своя опонент, танцуваше, забавляваше се и крещеше, че е най-добрият боксьор в UFC.

Холоуей опита над 600 удари, а близо половината от тях бяха значителни. Феноменално представяне от страна на хаваеца, който прекъсна серия от 2 поредни загуби и отново си заслужи шанс за титлата срещу Волкановски, който записа 2 победи над него, но във втората битка остана впечатление, че победата му беше подарена. Кейтър от своя страна се връща към загубите и се разделя със серия от 2 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес