Зареждане

Brian Ortega: Светът ми се срути след загубата от Max Holloway

Brian Ortega: Светът ми се срути след загубата от Max Holloway
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившият претендент за титлата в категория перо Brian Ortega все още не е забравил тежката загуба, която му нанесе Max Holloway. Двамата се биха през декември миналата година, като Holloway направо разката Ortega. Битката им продължи цели 4 рунда, в които Max изнесе лекция в стойка на Brian и му нанесе сериозни щети, които принудиха лекарите да прекратят срещата.

Това беше първа загуба за Ortega в ММА и му спря сериоя от 14 поредни победи. Ortega вече се излекува от щетите и е готов да направи една битка тази година, но горчилката от загубата все още го преследва:


Много беше гадна тази загуба. Светът ми се срути след нея. Трябваше да се подлагам на операция след операция. Първо трябваше да оправим дясната ръка, а след това носа. Дойде време за другата ръка, като след нея трябваше да проверим и крака. Ние бойците сме като птиците и не трябва да ни режат крилете, защото ставаме окаяни. Не можех да тичам заради моя крак, не можех да удрям заради ръцете и не можех да правя нищо заради носа. Бях забит на едно място и не знаех какво да правя. 

Сега вече съм добре и имаме сериозен екип, с които тренираме. Чувствам се добре и съм готов за битка. Chan Sung Jung изяви желание за битка, а аз не съм зает и нямам нищо планирано. Той също не е зает и нека да танцуваме, след като ме предизвиква.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес