Зареждане

Brian Ortega: Искам супер битка с Khabib, а не с McGregor

Brian Ortega: Искам супер битка с Khabib, а не с McGregor
Публикувано на: Декември 5, 2018 в 00:01 ч
Непобедения топ боец на UFC, Brian Ortega се готви за шампионска битка този уикенд срещу Max Holloway в Канада. Brian беше готов през април да ес бие срещу шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov, но тогава от UFC предпочетоха Holloway, който се оттегли и Khabib се би срещу Iaquinta. Ortega обаче не е готов да забрави за Khabib и предпочита да се бие с него в супер битка, а не със звездата McGregor:



Когато гледаш тези бойци, които участват в тези супер битки си казваш, човече и аз искам да съм там и да се бия. Харесвам супер битки и искам да участвам в такива. Искам опоненти с които сме равни и хората да не знаят какво ще се случи в битката. В залата доста често тренирам с борци и си казахме, че битка срещу Khabib, ще е доста добра.

 Той е добър борец, който обича да се качва на опонентите си и да ги пребива, а аз съм топ боец, който играе добре по гръб и има добро джиу-джитсу. Гледах битката между Khabib и McGregor и си казах, че ако аз бях там в дадени моменти, нещата нямаше да протекат по този начин. Искам да участвам в супер битка срещу Khabib и ще започна да търся супер битки от Dana White, но първо трябва да записвам успехи в клетката.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес