Зареждане

Brent Primus: Срамувам се, че загубих от фалшивото лайно Michael Chandler

Brent Primus: Срамувам се, че загубих от фалшивото лайно Michael Chandler
Публикувано на: Май 4, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в лека категория Brent Primus не е доволен от загубата, която инкасира в битката си срещу Michael Chandler. Двамата се изправиха един срещу друг за втори път на Bellator 212 и Chandler спечели с решение. Това беше първа загуба в ММА за Primus, който успя да победи Chandler с ТКО през юни 2017 година. Сега Brent ще се завърне след броени часове в Бирмингам, където ще се бие срещу Tim Wilde. Изминаха няколко месеца откакто Primus загуби титлата си и той се чувства засрамен:



Мразя представянето си от битката с Chandler. Срамувам се от това, което показах в тази битка и наистина много искам реванш. Трудно ми е да спя. Все още мисля за тази загуба. Трябваше да го приключа във втория рунд. Трудно ми е да се справя с това. Знам, че мога да се справя по-добре. Тази загуба ме убива и ме е срам от нея. 

Искам отново да се бия с него. Chandler се представи добре, но ме удари с глава в първия рунд и се осъзнах чак в 4-тия. Успях да го победя в първия рунд с приключване, а той ме победи с решение. Във втората среща го нараних в стойка и бях близо до нокаут. Той промени своята стратегия и ме събараше на земята, където само ме държеше. Имаме по една победа и трябва да има трета битка. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес