Зареждане

Brendan Schaub: Не може да се вярва вече на Jeff Novitzky

Brendan Schaub: Не може да се вярва вече на Jeff Novitzky
Публикувано на: Декември 28, 2018 в 00:02 ч
Brendan Schaub винаги е защитавал Jon Jones от критиците, но няма да го прави повече. Той винаги е заемал неговата страна, но вече не вярва, че Jonеs е чист боец. Днес Schaub реши да поговори по темата, която взриви ММА обществото преди няколко дни след като в проба на Jones отново откриха туринабол, но той беше оправдан. Brendan не вярва на историята, която разказва Jeff Novitzky и сподели, че той вече не е достоверен източник и не трябва да му се вярва:



Нима искате да вярваме, че това е просто случайно съвпадение ? Където има пушек има и пожар, а в тази ситуация има много пушек. Вие сте луди, ако вярвате, че USADA правят всичко в името на спорта. Някъде по пътя Jeff Novitzky се превъна от "златния доносник" в златния плъх и започна работа в UFC. Сега той си има офис в организацията. Когато някой боец се провали на тест според вас кой разбира първи ? 

Когато видите заедно Dana и Novitzky не си мислете, че единия представлява UFC, а другия USADA. Koгато ги видите заедно, трябва да знаете, че от UFC се опитват да контролират тази оплетена ситуация. Jeff Novitzky вече не е лицето на USADA. Той вече не е този, който беше преди. Повече няма как да му се вярва.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес