Зареждане

Brendan Schaub: Junior се страхуваше от тежките удари на Francis Ngannou

Brendan Schaub: Junior се страхуваше от тежките удари на Francis Ngannou
Публикувано на: Юли 3, 2019 в 08:32 ч
Junior dos Santos загуби с нокаут в първия рунд от Francis Ngannou в Минесота и се прости с шансовете за титлата. "Cingano" загуби победната си серия и сега ще трябва да трупа нови победи. "The Predator" се възползва от груба грешка на dos Santos и му взе гърба, а след това неговите тежки удари се оказаха прекалено много за бразилеца. Бившият боец Brendan Schaub реши да сподели своето мнение за срещата и той смята, че dos Santos е бързал, защото се страхувал от тежките удари на камерунеца:


Казах ви, че ще има нокаут в първия рунд. Не вярвах, че той ще го нокаутира с един удар, а просто ще го разклати и приключи на земята, както се случи. Не осъзнавате всъщност колко силно удря Francis. Много от ударите, които му вкара дори не бяха чисти. 

Видяхме един чист удар, а след това Junior dos Santos си даде гърба и беше доста странно. Какво правиш по дяволите ? Ngannou му вкара здрав удар зад ухото и dos Santos падна на земята. Това беше първия път, в който виждам Junior толкова колеблив. Това ни показва колко всъщност страховит е Ngannou, защото dos Santos се страхуваше от неговите удари. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес