Зареждане

Брайс Мичъл с нова откачена история: Удушил елен в гората

Брайс Мичъл с нова откачена история: Удушил елен в гората
Публикувано на: Октомври 8, 2023 в 14:15 ч
Претендентът за титлата в категория перо Брайс Мичъл е една от най-колоритните личности в смесените бойни изкуства (ММА), поради което феновете на боевете не бива да се шокират, когато научат, че "Thug Nasty" наскоро е удушил елен по време на лов в гората.

Мичъл, който за последни победи с решение над Дан Иге в UFC Fight Night 79, не е чужд на природата. Роденият в Арканзас боец притежава собствена ферма и провежда много тренировки в имота си. Мичъл също така се занимава с лов, но наскоро изпаднал в ситуация, която изисквала граплинг уменията му от световна класа да вземат връх.


По време на неотдавнашно участие в OverDogs Podcast Мичъл потвърди историята, в която му се е наложило да удуши елен по време на лов в гората. Това не е най-хуманната история и вероятно е нещо, което ще втрещи любителите на дивата природа, но все пак е странен спомен за събитията дори за човек като "Thug Nasty".

"Това се случи", казва Мичъл. "Не като най-големия елен, който съм виждал, но определено не беше малък. Ловувах с арбалет и бях залепил с тиксо своя мерник. Предполагам, че когато излязох в гората, лентата се разхлаби и аз стрелях и пропуснах. Не се шегувам, защото оптическият ми мерник беше залепен с тиксо.

"Чаках елена в продължение на около два часа и половина. Той заспа и като го видях, стрелях и пропуснах. Тъкмо слязох от стойката за елени и си казах, че ще се опитам да си го взема. Изчаках го да заспи отново и се приближих тихо и си казах: "Ебаси, ще го направя".

"Преди да започна да удушавам, изпратих съобщение на треньора си и му казах да ми помогне. Вкарах лявата си ръка и започнах да го задушавам до смърт."

29-годишният Мичъл е смятан за един от най-добрите специалисти по граплинг в категория перо на UFC. Извън загубата му от непобедената сензация Илия Топурия на UFC 282, Мичъл е 7-0 в UFC. Той ще продължи да получава големи битки, докато прилага успешно играта си на земята, която "Thug Nasty" изглежда усъвършенства по всякакъв начин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес