Зареждане

Брайс Мичъл: Правителството създаде вируса, за да има хаос

Брайс Мичъл: Правителството създаде вируса, за да има хаос
Публикувано на: Март 26, 2020 в 08:34 ч
Има много теории за произхода на коронавируса, който за кратко се разпространи по целият свят. Хората имат различни мнения по темата с него и докато някои вярват, че всичко е лъжа, то други приемат това, което се случва и търсят първоизточника на болестта. 25-годишният боец на UFC, Брайс Мичъл смята, че този вирус е бил създаден от правителството, за да създаде хаос в обществото.

Непобедения американец, който е с рекорд 12-0 в ММА сподели, че ще се случат много грозни неща в цял свят, ако икономиката се срине. В момента почти всички хора в засегнатите страни не работят, а това не е добре, защото ще настъпи криза в икономиката. Ето какво е мнението на младия боец за това, което се случва:


Обвинявам правителството. Наистина. Обикновено те са виновни за всичко. Мисля, че коронавирусът е направен от правителството. Мисля, че "доброто" правителство създаде проклетия вирус. Мисля, че те заразиха хората нарочно, за да причинят някакъв вид хаос. Някои хора печелят добри пари и други неща. 

Ако икономиката се срине, просто ще ви кажа, че няма да е хубаво. Защото икономиката е това, което поддържа цялата работа. Ще стане много грозно, ако се срине икономиката и хората бъдат оставени да се спасяват. Ако нещата не се нормализират, то тогава ще стане много грозно шоу.

Какво е вашето мнение ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес