Зареждане

Брайс Мичъл надигра Дан Иге в Лас Вегас

Брайс Мичъл надигра Дан Иге в Лас Вегас
Публикувано на: Септември 24, 2023 в 06:10 ч
Брайс Мичъл успя да преодолее разбито око, за да надиграе Дан Иге със своя граплинг.

Двамата бойци на UFC се биха в подглавната битка на UFC Vegas 79, което се проведе в Лас Вегас. Въпреки няколко порязвания и отоци, които вероятно попречиха на визията му, Мичъл просто продължи да натиска напред, за да постигне своите тейкдауни.

Това му позволи да запише няколко минути контрол и доминация над Иге на земята. Брайс прекара почти целия рунд увит около Иге, докато търсеше събмишън, който да му осигури победата, преди да се стигне до решението на съдиите.

В крайна сметка битката стигна до решението, което беше единодушно за Мичъл - / 30-27, 29-28 и 29-28 /. В първия рунд Иге беше този, който показа бързи удари. Брайс натискаше в търсене на събаряне, но беше отблъснат.

Едва в края на рунда той събори Иге на земята и вкара щети. Иге успя да оцелее и във втория рунд вкара тежък удар, който причини голяма рана и оток на окото на Мичъл. Брайс успя да пренесе битката на земята и контролираше двубоя.

В третия рунд Брайс отново свали Иге и доминира изцяло. Така той спечели с решение и се върна към победите. Дан се раздели със серия от 2 победи.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес