Зареждане

Братята Пол предлагат милиони за шапката, която Тръмп носеше в Пенсилвания

Братята Пол предлагат милиони за шапката, която Тръмп носеше в Пенсилвания
Публикувано на: Юли 28, 2024 в 06:00 ч
Интернет беше оживен на 13 юли 2024 г., когато се случи инцидент на митинг в Пенсилвания. Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се размина на косъм от опит за убийство, като куршум одраска ухото му, вместо да удари набелязаната цел.

Трагично, пожарникар, присъстващ на събитието, беше убит при инцидента. След събитието братята Джейк и Логан Пол, и двамата пламенни поддръжници на Тръмп, изразиха голям интерес към придобиването на шапката, която бившият президент носеше по време на опита за убийство.

В епизод от техния подкаст, IMPAULSIVE, братята участваха в наддаване, като всеки предлагаше все по-високи суми за желания артикул. Първата оферта дойде от Логан, който предложи 2 милиона долара. Джейк Пол се противопостави с оферта от $3 милиона.

Това накара Логън да увеличи залога до $4 милиона, а Джейк да го вдигне до $5 милиона. Логан в крайна сметка постави максималната си оферта на умопомрачителните 12 милиона долара. Логан разкри, че вече се е обърнал към Тръмп, само за да бъде информиран, че шапката не се продава
 
„Те не са готови да я продадат. Това е семейна реликва. Защо, по дяволите, биха ни я продали?“, каза Логан.

Горещото желание на братята Пол да получат шапката говори за значението, което придават на това важно събитие в американската история. Forbes оценява богатството на Тръмп на умопомрачителните 5,7 милиарда долара към юли 2024 година.

С такова финансово състояние Тръмп трудно би се впечатлил от офертата на Логан.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес