Зареждане

Братята Пол предизвикаха братята Тейт на ММА битка в PFL

Братята Пол предизвикаха братята Тейт на ММА битка в PFL
Публикувано на: Декември 18, 2023 в 14:00 ч
Братята знаменитости от YouTube Логан Пол и Джейк Пол обсъдиха мненията си относно идеята за мач „Пол срещу Тейт“.

Наскоро Андрю Тейт сподели, че той и Тристан могат да бият Логан и Джейк в ММА битка. Това провокира братята Пол да отговорят на хвърлената ръкавица. Двамата си казаха мнението в последния епизод на BS w/ Джейк Пол. Те нямат нищо против да се изправят срещу противоречивите инфлуенсъри Андрю Тейт и Тристан Тейт.

Логан изрази недоверието си към идеята на Андрю Тейт, че той и Тристан могат да ги бият. Логан вярва, че това е чиста заблуда от бившата кикбокс звезда. 

„Това е заблуда. Съжалявам. Андрю е боец, кораво копеле със силен манталитет. Съжалявам, но Тристан Тейт е слабото звено. Той има лошо рамо, има форма на Джинджифиловото човече. Не искам вражда, но това е заблуда.“, сподели Логан.

Тогава Джейк Пол се присъедини към разговора, като предложи Лигата на професионалните бойци / PFL / да организира това събитие. Той предложи огромна заплата от 10 милиона долара за всеки от четиримата участващи състезатели.

„PFL ще уреди това. 10 милиона долара за всички. Хайде да го направим.", сподели Джейк.

И Лоугън, и Джейк Пол са изградили репутацията си за организиране на мачове между известни личности. Потенциалният сблъсък обещава глобално внимание и интерес, привличайки погледи от различни краища на света. Кои ще бъдат вашите фаворити в такава ММА битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес