Зареждане

Братята Емеляненко правили брутални спаринги с много нокдауни

Братята Емеляненко правили брутални спаринги с много нокдауни
Публикувано на: Януари 3, 2021 в 07:00 ч
Александър Мичков, който е треньор на легендарният Фьодор Емеляненко реши да разкаже за здравите спаринги, които правили Фьодор и неговия брат Александър Емеляненко. В миналото двамата братя тренираха заедно и не спираха да си помагат и да се подкрепят. С годините обаче отношенията им се влошиха и към днешна дата не искат да се виждат.

Миналата година в едно интервю Фьодор сподели, че Александър е мъртъв за него. Александър от своя страна го критикува сериозно и сподели, че Фьодор е лицемерен човек, който само се прави на религиозен.

Може би в бъдеще двамата ще си оправят отношенията, но това е малко вероятно. Фьодор се превърна в легенда в спорта, докато Александър от обещаващ боец стигна дъното и сега се бие в малките организации в Русия. Ето какво сподели Мичков за бруталните спаринги на двамата братя:

Нямаше нокаути в техните спаринги, но имаше много нокдауни. Двамата влизаха в толкова брутални спаринги, че ме беше страх да ги гледам и косата ми настръхваше. По онова време те нямаха толкова много умения за нокаутиране, но се познаваха добре. 

Нокаути нямаше в тренировките, но изобилстваха от нокдауни. Беше толкова брутално, че нямаше как да кажеш кой е спечелил. Аз им крещях да спрат, но те не ме чуваха. Виковете бяха безполезни. Правеха спаринги, а след това спираха, прегръщаха се и всичко беше наред.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес