Зареждане

Бръснача взе скалпа на Shamil Abdurakhimov във втория рунд

Бръснача взе скалпа на Shamil Abdurakhimov във втория рунд
Публикувано на: Септември 7, 2019 в 22:03 ч
Качил: DoloR
Curtis Blaydes сподели клетката с Shamil Abdurakhimov в битка от главната карта на UFC 242, което се провежда в Абу Даби. Blaydes успя да наложи играта си и още в началото заложи на събаряне и свали своя опонент на земята. Abdurakhimov успя да се изправи и да вкара ъперкът, но Blaydes с лекота отново го свали на земята, където не му дава никакви шансове.

Curtis доминира изцяло в рунда и в края вкара брутални удари с лакти, като само сирената спаси Abdurakhimov oт загуба в първия рунд. Втория рунд също протече под диктовката на Blaydes, който успя да свали Shamil на земята и го наказа със здрави попадения. Blaydes вкара бруатлен удар с лакът в лицето на Abdurakhimov и най-вероятно му счупи носа.

Shamil веднага се хвана за носа, а Curtis продължи да вкарва удари и рефера прекрати срещата в средата на втория рунд. С тази победа Blaydes навлиза в серия от 2 поредни победи, които записа тази година. Abdurakhimov от своя страна губи за първи път тази година и това е край на неговата серия от 3 поредни победи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес