Зареждане

Brandon Davis срещу Giga Chikadze на UFC Fight Night 160

Brandon Davis срещу Giga Chikadze на UFC Fight Night 160
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Бившият кикбоксьор на GLORY Giga Chikadze ще направи своя дългоочакван дебют в UFC. Той ще се изправи срещу Brandon Davis на UFC Fight Night 160, което ще се проведе в края нa месеца в Копенхаген, Дания. Chikadze е с рекорд 7-2 в ММА и миналата година имаше шанс да си спечели договор с UFC, но се провали. Той участва в Contender Series и се би срещу Austin Springer, като водеше по точки, но в последната минута загуби със събмишън и това го върна назад.

Giga продължи да работи и няколко месеца по-късно се завърна в ММА и победи със събмишън C.J. Baines за 12 секунди. През март тази година той нокаутира Damien Manzanares за 45 секунди и така е убедил UFC да му дадат шанс. Brandon Davis oт своя страна е с рекорд 10-7 в ММА и не се представя много добре в клетката.

През две години той също мина през Contender Series, където впечатли с победа над Austin Arnett, но след това в битките си за организацията записа 2 победи и 4 загуби. Тази година той победи Randy Costa със събмишън и прекъсна серия от 2 поредни загуби, но миналия месец загуби с решение от Kyung Ho Kang и отново се върна към загубите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес