Зареждане

Брандън Морено се депресира и обяви почивка от ММА

Брандън Морено се депресира и обяви почивка от ММА
Публикувано на: Март 28, 2024 в 14:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория муха Брандън Морено обяви, че си взима почивка от битките в октагона на UFC.

Не се знае кога мексиканецът ще се завърне в игра в клетката на най-голямата ММА организация в света. Морено е един от най-популярните бойци с по-ниски тегло в UFC. Мексиканецът е бивш шампион на UFC в категория муха, който напоследък не е в най-добрата си форма. Брандън загуби две поредни битки и се отдалечи от борбата за златото в дивизията.

30-годишният Морено (21-8-2 ММА) загуби последната си битка със съдийско решение от Брандън Ройвал. Това се случи на събитието в Мексико през февруари тази година.

"Имам чувството, че давам много от себе си, работя усилено, правя жертви, но няма резултати и това е много разочароващо. Това ме натъжава много, но аз съм това, което съм и ще намеря изход от тази ситуация. Като оставим техническите аспекти настрана, просто съм уморен. Умора от медиите, едни и същи въпроси, енергия, постоянен натиск. Не става въпрос за конкретна ситуация, всичко се натрупа. Усещам тежест на раменете си. 

Мозъкът ми е стресиран, искам да си почина за малко. Не казвам, че напускам ММА на 100%, но ще си взема почивка. Ще бъда със семейството си, ще бъда нормален човек. Искам да прекарвам време с дъщерите си, ще се грижа за нови неща. 

Има много неща, от които се отказах, защото бях на 100% фокусиран върху тренировките. Искам да си почина малко. Това не е сбогом, просто ме изчакайте. Бъдете търпеливи. Ще оставя тялото ми да се възстанови и ще го направя както трябва.", сподели Морено.

Морено е с рекорд 21-8-2 в ММА и печели 3 от последните си 4 битки за UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес