Зареждане

Brad Tavares ще бъде по-лесен от последния опонент на Israel Adesanya

Brad Tavares ще бъде по-лесен от последния опонент на Israel Adesanya
Публикувано на: Май 21, 2018 в 10:21 ч

Някои биха помислили, че срещата с ветерана Brad Tavares идва прекалено рано за Israel Adesanya - той обаче не е съгласен.

"Няма проблем да се изправим срещу Brad."

Двамата ще се срещнат в главното събитие на финала на The Ultimate Fighter 27 на 6-ти юли.

Въпреки че Tavares e със 17 победи и 4 загуби като професионалист и е в серия от 4 поредни победи,  Adesanya не смята, че ще изпита повече трудности с него, отколкото с последния си опонент, Marvin Vettori. Adesanya успя да надвие Vettori със съдийско решение в UFC on FOX 29.

"Brad мисля, че ще бъде по-лесен от последния ми опонент, тъй като съм виждал стила много пъти. Запознат съм. Това за мне е нищо. Vettori беше странен и трябваше да му обръщам повече внимание. Стила на Brad съм го виждал толкова много пъти и затова ще бъде по-лесно."

"В последната си среща отбеляза едва първото си приключване от седем години насам. Брадичката му не е толкова издръжлива, колкото на Marvin. Но не обичам да говоря такива работи, защото никой няма брадичка - всеки има бутон. Човек само трябва да го намери. Неговия бутон, със стила и стойката му, ще бъде по-лесен за намиране."

"Давам по-малко от три рунда. Той ще иска да си разменяме удари, така че това и ще направим."

Adesanya (13-0) вярва, че принадлежи в някое главно събитие, като споделя също, че професионализмът, който проявяват от UFC, не може да бъде срещнат в никоя друга организация.

Той все пак вярва обаче, че на бойците може да им се плаща повече, особено имайки предвид, че залагат здравето си в клетката при всяка битка.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес