Зареждане

Бой зад кулисите отмени пресконференцията за UFC 279

Бой зад кулисите отмени пресконференцията за UFC 279
Публикувано на: Септември 9, 2022 в 07:48 ч
Спречкване между Хамзат Чимаев и Кевин Холанд предизвика меле зад кулисите, което в крайна сметка доведе до отмяната на пресконференцията преди събитието на UFC този уикенд.

Това каза президентът на UFC Дана Уайт, който потвърди, че първоначалният инцидент между Чимаев и Холанд е започнал проблемите, които ескалираха едва след като той излезе на сцената, за да започне пресконференцията в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.

Според много хора, които са станали свидетели на инцидента, Чимаев е инициирал мелето, когато е ритнал Холанд зад кулисите. Предполагаемата атака на Чимаев е причината нещата да прераснат в още по-голям проблем.

Множество източници потвърдиха, че след като Холанд излезе на сцената, за да започне пресконференцията заедно с опонента си Даниел Родригес, избухна второ спречкване, включващо Чимаев, Диас и съответните им екипи.

Уайт обеща, че сигурността ще бъде засилена за бъдещи пресконференции и също така планира да говори за броя на хората, на които е разрешено да придружават бойците на събития като това.

В крайна сметка Уайт заяви, че никой не е пострадал по време на мелето и битките ще продължат по график. Той добави, че не планира да налага никакви наказания на бойците, участващи в различните сблъсъци, но иска да предотврати подобно нещо в бъдеще.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес