Зареждане

Боец се издаде - Конър срещу Чандлър в UFC 303?

Боец се издаде - Конър срещу Чандлър в UFC 303?
Публикувано на: Март 25, 2024 в 07:15 ч
Битката на Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър е в застой. Двамата чакат потвърждение вече месеци наред и реално потвърждение не е дошло нито от UFC, нито от нейния ръководител. И въпреки многобройните "ъпдейти за завръщане" от самия Макгрегър, ново случайно изпускане на езика от страна на боец на UFC вдъхна надежди на феновете.

Преди броени дни Конър Макгрегър коментира, че ще се изправи срещу Чандлър до края на лятото, и изглежда, че това ще се случи според боеца на UFC в категория муха Коди Дръдън. Дръдън трябва да се изправи срещу Карлос Ернандес на UFC 303. Боецът вълнуващо обяви своята битка, но може би е прекалил, обявявайки и друга битка.

По-рано Макгрегър обяви, че ще се изправи срещу Чандлър на International Fight Week още в навечерието на Нова година. По-късно обаче това беше опровергано от Дана Уайт, който обяви, че ще съобщи, когато Макгрегър е готов отново да влезе в октагона.



"Какво става, фенове на бойните спортове? Връщам се в октагона на 29 юни срещу Карлос Ернандес. UFC 303", казва Дърдън. "Майкъл Чандлър срещу небезизвестния Конър Макгрегър. Давай, бейби."

Видеото предизвика комбинация от реакции от страна на ММА общността. Макар че повечето от феновете го приеха несериозно, защото ако не е направено от Дана Уайт, няма изтичане на информация, която да има автентичност.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес