Зареждане

Боец на UFC призна, че е гей, след като изгря в порно клипче

Боец на UFC призна, че е гей, след като изгря в порно клипче
Публикувано на: Март 19, 2023 в 07:00 ч
Боецът от UFC Джеф Молина разкри своята сексуалност, след като тази седмица в социалните медии изтече видео, показващо как извършва сексуален акт с друг мъж.

Вижте още - Боец на UFC: Ла*нари сте, ако не подкрепяте ЛГБТ

Това едва ли е изненадващо, след като през лятото на 2022 година Молина да облече екипировка, която подкрепя Pride Month / месец на гордостта /. Тогава той написа, че хората, които не подкрепят ЛГБТ обществото, са лайнари.

Вижте още - Наказаха боец нa UFC, защото участвал в подозрителни залози

Джеф проплака, че е лишен от възможността да обяви, че е бисексуален, както той иска. Молина е първият мъж UFC боец, който публично признава, че е част от LGBTQIA+ общността.

„Опитах се да запазя личния си живот от социалните медии. Излизах с момичета през целия си живот и потисках чувствата, които имах през гимназията, докато бях в отбора по борба. 

Исках да бъда известен с уменията си и това, на което съм посветил последните 11 години от живота си. Не исках да ме знаят като „би UFC боецът“, който съм сигурен, че ще бъде преведен просто като „гей UFC боец“. 

В края на краищата знам своя характер, морал и кой съм като човек. Колкото и да ме мразят/критикуват, получавам еднакво количество подкрепа и това означава много.“, написа Молина. 

25-годишният Молина има 11-2 професионален ММА рекорд и е 3-0 в UFC.

Молина в момента е наказан от атлетическата комисия на щата Невада заради предполагаемата му роля в схема за залагания, включваща неговия треньор Джеймс Краузе.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес