Зареждане

Боец на UFC е женен за 2 жени и има 6 деца

Боец на UFC е женен за 2 жени и има 6 деца
Публикувано на: Декември 7, 2021 в 15:16 ч
Жалгас Жумагулов, боец на UFC от Казахстан, наскоро разкри, че е женен за две жени и има 6 деца. Някои общества толерират или насърчават практиката, докато други я забраняват. В някои случаи религиозните възгледи вземат предвид решението, като християнството осъжда полигамията, докато ислямът позволява на мъжете да вземат до четири съпруги.

Въпреки че полигамията е технически незаконна в Казахстан, след като съветските власти я забраниха преди век, практиката е декриминализирана от 1998 г. и е широко приета сред елитите и влиятелните политици. И въпреки че няма официална статистика за това колко широко разпространена е полигамията в Казахстан, едно неофициално проучване показва, че близо 40 процента от мъжете са за полигамията.

В интервю за руските медии Жумагулов реши да вдигне завесата на личния си живот и сподели:

Да, имам две жени. Две жени и шест деца. По принцип е нормално. В началото имаше предизвикателства, но сега всичко е наред. 

Ако си тръгна например от втората си жена, отивам при първата. Ако напусна първата, отивам към втарота. Един ден тук, ден там.

33-годишния боец в категория муха е с рекорд 14-6 в ММА и миналия уикенд загуби с нокаут от Манел Капе. Жумагулов печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. Toй е бивш шампион на руската лига FNG и печели с приключване 8 от срещите си.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес