Зареждане

Боец на Bellator получи наказание заради фалшиво медицинско

Боец на Bellator получи наказание заради фалшиво медицинско
Публикувано на: Май 11, 2021 в 18:35 ч
Боецът на Bellator в полусредна категория Дерек Андерсън получи 120 дни наказание от отдела за спортно регулиране на Mohegan Sun. Причината е в това, че Андерсън фалшифицирал своето медицинско преди битката си с Майък Пейдж. Двамата премериха сили преди няколко дни на Bellator 258, koeто се проведе в Кънектикът. В битката им Пейдж счупи брутално носа на Андерсън след ритник.

В края на първия рунд лекар реши да не позволява на Андерсън да продължи и така той загуби с технически нокаут. Тази загуба спря серия от 3 поредни победи за Дерек. В своя акаунт в социалните мрежи той разкри, че няколко пъти е ходил в болница по време на своя лагер. Той е имал проблеми с бъбреците и решил да скрие това от комисията преди битката си.

В медицинското, което той е представил не е опоменал тези проблеми и това кара Майк Мацули да го накаже. Мацули е глава на отдела и сподели, че това не е добра постъпка от страна на Андерсън. В социалните мрежи Дерек разкри, че е счупил и своята ръка. Той пожела реванш с Пейдж, но ще трябва да премина доста тестове, за да докаже, че е годен за битки в клетката на организацията.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес