Зареждане

Bob Bennett защити Herb Dean

Bob Bennett защити Herb Dean
Публикувано на: Март 4, 2019 в 07:56 ч
Herb Dean е сред най-добрите рефери в ММА, но като всеки човек прави грешки. Той беше рефер в битката между Ben Askren и Robbie Lawler, която завърши по доста спорен начин. Askren приложи захват за предаване на Lawler, а след като два пъти го попитал дали е добре Herb реши, че е време да прекрати срещата. Robbie веднага стана на крака и оспори спирането от страна на рефера, но директора на комисията на Невада, Bob Bennett е доволен от спирането на Dean и го защити:



Нашата главна цел е да предпазим здравето на бойците. Преди битките ние инструктираме реферите, че трябва да спират битката, колкото се може по-рано в интерес на бойците, за да може да им предпазим здравето и живота. 

Robbie е феноменален войн и е в този бизнес от доста години. Очевидно беше, че той е изгубил съзнание. Herb реши да прекрати срещата. Поздрави за Robbie, който е голям професионалист и след това поздрави своя опонент и се разбра с рефера. Мога да ви кажа, че ние в Атлетическата комисия нямаме никакъв проблем със спирането от страна на Dean.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес