Зареждане

Бо Никал: Аз завършвам опонентите си, Чимаев играе само до съдийски решения

Бо Никал: Аз завършвам опонентите си, Чимаев играе само до съдийски решения
Публикувано на: Април 17, 2024 в 00:00 ч
Бо Никал отговори, след като Хамзат Чимаев направи няколко нелицеприятни коментара за представянето му на UFC 300.

Тази събота на историческия UFC 300 непобеденият Бо Никъл (6-0 MMA) победи Коди Бръндадж (10-6 MMA) с отказване в 3:38 мин. на втория рунд.

На пресконференцията след двубоя Никал сподели:

"Чувствам се така, сякаш съм малко смутен от това представяне. Очаквах да вляза в клетката, да доминирам напълно и да приключа с този човек. Сега натрупах този опит зад гърба си. Той излезе да се бие, което е страхотно и за мен това е страхотен опит и урок."

"Просто съм благодарен на всички хора, които ме подкрепят. Колкото повече печеля битки, толкова повече ще се изкачвам нагоре и ще продължавам да доминирам. Всички вие ще ме заобичате! Срещу когото и да било в дивизията, аз идвам за вас, момчета."

След победата Хамзат Чимаев написа в Туитър:

"Борбата на Бо Никал беше голяма тъпотия."

След спирането на мача Бо Никал, говорейки пред Джо Роугън, изрази разочарованието си от представянето си и адресира коментара на Чимаев:

"Този човек е луд, човече. Очевидно, както казах, и аз не съм доволен от начина, по който се представих, така че е лесно да бъдеш критичен. Лесно е да бъдеш критичен към мен, човек, който има по-малко опит, но в крайна сметка аз приключвам опонентите си, а този човек печели само с решения."

В заключение 28-годишният боец сподели:

"Ако някога се бием, той ще излезе доста натегнат, но аз вероятно ще спечеля първия, втория, третия рунд срещу този пич и ще увеличавам разликата в постиженията помежду ни. Честно казано, всеки ден увеличавам разликата спрямо този човек."

Какво мислите за коментара на Хамзат? Бихте ли искали да видите Никал срещу Чимаев в бъдеще?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес