Зареждане

Блахович към Адесаня: Време ти е за 20-1 в ММА

Блахович към Адесаня: Време ти е за 20-1 в ММА
Публикувано на: Февруари 19, 2021 в 15:00 ч
Ян Блахович вярва, че ще победи Израел Адесаня в битката им. Шампиона в полутежка категория ще брани титлата си срещу шампиона в средна категория. Двамата са главна битка на UFC 259, което ще се проведе на 6-ти март в Лас Вегас.

Блахович в края на месеца ще стане на 38 години и твърди, че ще нокаутира Адесаня с ритник в главата. Ян е с рекорд 27-8 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи, от които 3 с нокаут.

Той приключва 17 от своите съперници и само 3 пъти губи с приключване. Блахович губи само 1 от последните си 9 битки в UFC и вярва, че той е избран да спре непобедената серия на Израел:

Израел Адесаня е много добър боец. Той е шампион. Никой не успя да го победи и е с рекорд 20-0 в ММА. Той трябва да е добър и мисля, че е такъв. Сега обаче е време за 20-1 в ММА. Вярвам, че съм този, който ще го победи и ще го направя. Притежавам тази легендарна полска сила. 

Той ще почувства тази сила. Адесаня ще види. След първия удар или ритник Адесаня ще разбере за какво му говоря. Говоря му за легендарната полска сила. Нокаутирам го във втория рунд с ляв ритник в главата. 

Ще успее ли Блахович да победи Адесаня в битката на шампионите ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес