Зареждане

Благой Иванов ще вземе участие в благотворително ММА събитие във Вашингтон

Благой Иванов ще вземе участие в благотворително ММА събитие във Вашингтон
Публикувано на: Септември 1, 2017 в 09:30 ч
 
Една от най-големите звезди на Profesional Fighter League (PFL, бившата организация WSOF) ще вземе участие в благотворителното събитие Fight Night във Вашингтон на 2-ри ноември.
 
Иванов, който е бивш шампион в тежка категория под банера на WSOF, ще се изправи срещу Caio Alencar, който завърши Jaared Roshold за 77 секунди в единствения му мач до момента за WSOF.
 
В това събитие PFL ще се партнира с "Fight For Children". FFC е организация с нестопанска цел, чиято мисия е да гарантира, че всички деца в региона на област Колумбия (не страната Колумбия), особено тези в най-нуждаещите се райони, получават качествено и ранно образование, което е солидна основа за бъдещ успех.
 
 
"Fight Night е събитие във Вашингтон, което се провежда в продължение на почти три десетилетия, а ние от Profesional Fighter League сме развълнувани, че някои от нашите топ бойци ще се конкурират в тазгодишното събитие", заяви изпълнителния директор на PFL Russ Ramsey.
 
"ММА бойците са сред най-дисциплинираните, целенасочени и ангажирани спортисти в света - черти, които се надяваме да внушим на нашите деца и на децата навсякъде по света, независимо от техния произход.", допълни той.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес