Зареждане

BKFC искат Conor McGregor да гледа на живо в залата Malignaggi срещу Lobov

BKFC искат Conor McGregor да гледа на живо в залата Malignaggi срещу Lobov
Публикувано на: Юни 21, 2019 в 07:30 ч
Този уикенд ще станем свидетели на дългоочакваната битка между бившият шампион по бокс Paulie Malignaggi и Artem Lobov, които ще се бия под банера на BKFC, а битката им ще е с голи ръце във Флорида. Враждата между Paulie и отбора на Conor McGregor бушува вече няколко години и сега Malignaggi няма търпение да си го изкара на Lobov, който е част от отбора. Вече се проведоха две пресконференции преди битката, на които Paulie удари шамар на Lobov и го наплю. Много заряд има в битката и David Feldman, който е президент на BKFC иска McGregor да я гледа на живо в залата:


Все още няма потвърдена информация, но аз съм готов да се обзаложа, че McGregor ще дойде. Те няма да ни кажат, защото ние ще го обявим и феновете ще нападнат McGregor. Проведох няколко разговори и от тях мога да кажа, че той ще е там. Нищо не се знае. 

Ще засилим охраната по време на пресконференцията и на кантара. Двамата са в различни хотели, но ще се видят на кантара. Ще имаме много охрана, защото не искам нищо лошо да се случи. Мисля, че двамата ще се съобразяват и няма да рискуват заплатите си с необмислени постъпки. Ще засилим охраната и McGregor е добре дошъл.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес