Зареждане

BJ Penn: Бях благословен да прекарам седмица с Kid Yamamoto преди да си отиде

BJ Penn: Бях благословен да прекарам седмица с Kid Yamamoto преди да си отиде
Публикувано на: Ноември 30, 2018 в 12:00 ч
ММА обществото все още скърби за смъртта на Kid Yamamoto, който си отиде през септември само на 42 години, след като загуби битката с рака. Norifumi сподели в социалните мрежи на 26 август, че започва битка с рака, а месец по-късно почина. Преди да почине Kid Yamamoto се свързал с неговия дългогодишен прител BJ Penn и го помолил да го приеме при себе си в Хаваи. Вижте какво сподели Penn в интервю:Да, знаех от известно време, че той се бори с коварната болест. Yamamoto ми писа и ми каза, че иска да дойде на гости в Хаваи. Аз му казах, че няма проблем, а той искаше да прекара тук няколко месеца. Тогава обаче той повече не се обади и не се чухме. Едно момче от Guam ми каза, че той не е в добро здравословно състояние и на следващия ден се качих на самолета. Вярвам, че той наистина искаше да дойде в Хаваи, но не беше толкова лесно. Накрая се озовахме в Guam, което за този регион е като Хаваи. 

Бях благословен да прекарам седмица с Kid Yamamoto, преди да си отиде от този свят. Norifumi беше в добро настроение и се радваше на моята визита. Той винаги беше човек, който се радваше на живота и правеше неговите си неща. Той дори ни тренираше и ми масажираше рамото, защото имах травма. Той винаги беше този красив мъж и винаги ми помагаше още от самото начало. Yamamoto винаги е бил страхотен човек, който много уважавах и се радвам, че успях да отида и да му покажа това уважение, дни преди да ни напусне.

Kid Yamamoto беше оригиналния ‘Mighty Mouse’. Такъв беше той в неговта върхова форма. Този човек не изпитваше никакъв страх. Той беше със желязна психика. Не мисля, че той вярваше, че ще си отиде толкова рано. Когато си шампион, какъвто беше Kid, то ти си повече от корав. Kid не беше готов да се предаде и се бореше до самия край. За него нямаше такова нещо като провал. Той наистина беше изумителен. Той никога не искаше да се бие с мен и беше истински мой приятел. Обичам го и легендата му ще живее вечно.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес