Зареждане

Бившата съпруга на Дмитрий Бивол: Боклукът ме биеше!

Бившата съпруга на Дмитрий Бивол: Боклукът ме биеше!
Публикувано на: Октомври 10, 2023 в 14:00 ч
Преди няколко месеца стана известно за раздялата на Дмитрий и Екатерина Бивол.

След тази новина световният шампион не коментира случилото се, а съпругата му в социалните мрежи разказа неприятни подробности от семейния живот, скрити от обществеността.

Но ако доскоро историите на Екатерина изглеждаха безобидни, сега тя обвини боксьора в домашно насилие и дори публикува доказателства. Екатерина твърди, че Дмитрий я принудил да абортира и я подлагал на физически тормоз.

Той дори счупил часовник, който Умар Кремлев подарил на бившата му жена. Тя твърди, че децата са ставали свидетели на насилието.
Ето какво още написа тя в социалните мрежи:

"След игрите на майка ти свалих 8 кг. за 2 седмици. Молих се на Господ за теб, отказах се от здравето си, направих аборт по твое нареждане в името на твоята кариера! Всички сте измет. Наби ме, след което каза на баща ми, че съм се ударила. Децата видяха всичко. 

Две седмици се разхождах със синини, а ти получи титлата „Боксьор на годината“. Бях заложник на тези абсолютно некултурни, абсолютно невъзпитани и отвратителни хора. Биеше ме и говореше, че ако разкажа, тогава ще говорят за нас 2 седмици, след което ще ни забравят. 

Той настройва децата против мен, но няма да ми ги вземе. Аз съм абсолютно здрава, адекватна майка.", споделя Екатерина.

Разбира се, Екатерина показа и снимки:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес